2011. október 7., péntek

Katie Fforde: Szerelmes levelek

"Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a "minden", és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?"

Katie FForde-nak ez a könyve is tetszett, az is jó volt benne, hogy feltűnt benne egy-két szereplő a Száz boldog esküvőmből.

Laura Horsley egy igazi könyvmoly, én is pont ilyen voltam 21 éve, mielőtt elkezdtem gyöngyöt fűzni. Azóta a szabadidőm megoszlik a gyöngyözés, hímzés és olvasás között, már amikor nem blogolok...

Egy nagyon találó idézet:

"Laura sokat olvasott [...]: lefekvés előtt, evés közben, amikor főzött, amíg öltözködött, amíg fogat mosott. Még a zuhany alatt is olvasott volna, ha sikerül kifejlesztenie egy módszert, amitől nem megy teljesen tönkre a könyv."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése