2011. október 5., szerda

Johanna Lindsey: Szíved rejtekén

"Roslynn Chadwick, a gyönyörű skót örökösnő kénytelen egy biztonságot jelentő házasságba menekülni, hogy megvédje magát a vagyonára áhítozó gátlástalan unkatestvérétől. Nincs sok ideje arra, hogy férjet találjon magának, és a sors különös fintora, hogy éppen Anthony Malory kelti fel a figyelmét. A férfi nemcsak megrögzött agglegény, de züllött szoknyapecér hírében is áll.
Az ellenállhatatlan nőcsábász rabul ejti Roslynn képzeletét. Vajon sikerül a józan eszére hallgatnia vagy elsodorják az érzelmei? A tét nem kicsi, hiszen a vagyona, az élete és a szíve forog kockán."

A Szíved rejtekén a Malory család történetének második regénye, az Egyetlen szerelem folytatása. Érdekes volt, hogy mi visz rá egy nőcsábász, megrögzött agglegényt, hogy megnősüljön.

Ez is tetszett, jöhet a folytatás, amelyben kiderül, mi vesz rá egy másik nőcsábász, megrögzött agglegényt, aki mellesleg ex-kalózkapitány, hogy szintén megnősüljön. És egyáltalán, hogyan talál magának feleséget, ha idejének nagy részét a tengeren tölti, hajókázással, csupa férfi társaságában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése