2012. január 9., hétfő

2011-es összegzés

Boldog új évet kívánok minden kedves olvasómnak!

Január elsejével egy éves lett ez a blogom, teljesen megfeledkeztem a szülinapjáról...
Szó mi szó, eléggé elhanyagoltam szegénykét a nagy karácsonyi készülődésben, november-decemberben összesen három bejegyzést sikerült alkotnom, azok közül is csak egy volt könyvajánló.
Nagy ígéreteket és fogadalmakat nem teszek, csak annyit, hogy továbbra is vezetem oldalt az olvasmányaim listáját, és időnként lesznek új bejegyzések is.

Tavaly hetven könyvet olvastam (az utolsó tízről még adós vagyok beszámolóval), ami kevesebb, mint a 2010-ben olvasott kereken száz könyv. Úgy tűnik, lecsengett az a hatalmas könyvhabzsolási vágy, amely akkor kezdett tombolni, amikor beszabadultam a könyvtárba tavaly márciusban.

Az új évet tiszta lappal kezdem, NINCS nálam semmilyen könyvtári könyv, a tavalyi beiratkozás óta először (csak gyerekkönyvek). A várólistámon azért vannak olvasatlan könyvek, kölcsönkapott és saját egyaránt, várakozás közben orvosnál, bkv-n stb. unatkozni nem fogok, viszont most megkönnyebbültnek érzem magam, hogy nincs határidős "muszáj" könyv.

A tavalyi év felfedezettjei Robert Ludlum, Daniel Silva, Katie Fforde, Johanna Lindsey, és tetszett még a Millennium-trilógia, kár, hogy nem lesz folytatása.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem a 70 is nagyon szép teljesítmény (főleg az én 30-amhoz képest) :-) Kívánok idénre is nagyon jó kis olvasmányokat!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, viszont kívánom :-)

    VálaszTörlés